2014-05-07 591 瀏覽
買咗團購,第一次食,感覺好👌所以再黎,但今次就有啲失望la,相約咗細妹一行六人去食,之前食過芝士鍋烏冬好好食架,好濃芝士味,於是再叫,今次的味道麻麻,竟然無芝士味,只得酸酸的乳酪味 ,燒茄子太淋同埋好油,咖喱海鮮飯好味,足料吉烈魚柳同蝦各有2件都好大碟, 豬軟骨烏冬足料同埋好夠味,豬軟骨夠淋,雞軟骨無特別普通啦,蟹籽沙律有啲苦,吾夠沙律醬,燒韮菜好夠味,有啲麻辣味 三文魚刺身都新鮮,我哋叫咗六隻芝士燒蠔,點知黎咗個蒜蓉燒,  同職員講番黎錯咗,唯有再整過啦!真係有啲吾好意思,但我哋吾食蒜蓉所以無計,芝士燒蠔上次食過都👌架!今次真係吾掂,無芝士味同好水,吾夠乾身,仲要係有2隻吾新鮮!啲炸嘢就夠熱味道一般啦!如無團購未必會再去!
三文魚刺身都新鮮,我哋叫咗六隻芝士燒蠔,點知黎咗個蒜蓉燒,
!啲炸嘢就夠熱味道一般啦!如無團購未必會再去!
2014-04-19