2020-04-11 535 瀏覽
約朋友食飯之前係沙田想搵個地方食件cake kill下time又坐得舒服少少既地方選擇唔多,lady M就係其中一個choice疫情之下政苦話要保持社交距離,搞到原本少位既lady M更加少位,堂食自然要的更耐,好彩是日得我一個又唔太多人排,等左15分鐘左右就到我是日試左期間限定栗子千層加近期好hit ge 400次coffeeWell...400次coffee之後自己試整,發現出去飲真係唔抵到一個點🤭🤭個栗子千層味道真係好麻麻、仲要$78...貴過原味同綠茶🙄🙄除左千層依然好薄之外,相比起玫瑰同綠茶,栗子味真係好失色冇特別,唔值$78So 下次都係依返正常味🙄🙄 coffee都係...too overpriced

So 下次都係依返正常味🙄🙄
coffee都係...too overpriced