2024-01-17 265 瀏覽
走入這家餐廳嘅時候,心情已經好期待。首先上手嘅係招牌烤雞,外皮燒得啱啱好,金黃色閃閃發亮,啖啖肉嘅香味仲未嚟到口已經四溢。咬落去,啲肉嫩滑得嚟多汁,鹹香得嚟唔會覺得膩,真係惹味到爆炸!🍗跟住試咗佢哋家嘅經典意大利麵。麵條彈牙得來唔會過硬,番茄醬汁酸酸甜甜好夾,仲撒咗啲新鮮草蓉,一啖入口,唔單止係有層次,而且仲好開胃,真係正到不得了。🍝來到甜品,揀咗楊枝甘露。呢個甜品啊,淡淡嘅芒果甜香,加上滿滿的西米同新鮮波羅密,每一啖都爽口又清新,完美收尾。🍧今次嚟呢家餐廳,每樣食物嘅質素都超乎預期,感覺好匠心獨運,仲要服務又好,真係值得再嚟幾次!下次一定要帶埋屋企人一齊嚟享受,話佢哋知道,好嘢唔使去得遠,咁樣的美味就近在咫尺。👍💯