2024-08-09 296 瀏覽
今晚同朋友book好咗位去火炭嘅相馬日式放題食晚飯,理應當係開心的事,一睇嗰menu,已經開始覺得亂難揀啦!🤣 佢哋做得好好嘅芝士龍蝦湯茶碗蒸、任食惹味龍蝦雞煲、極尚龍蝦蒸海鮮原來每碟都勁吸引人 hehe 👶💜整體環境💜餐廳嘅環境好得意,擺設有型又有心思。服務人員都好有耐性,就算我哋點單點得超多,都依然笑容滿面,服務唔錯。真係要讚下。👏👏💜菜式一:芝士龍蝦湯茶碗蒸💜哇,芝士龍蝦湯茶碗蒸好吸引!鮮甜嘅龍蝦肉配埋芝士, 特別豐富嘅口感,濃郁嘅龍蝦味同一啖一啖嘅芝士雖然收晒人口,但係真係食之無味,棄之可惜呀! 🦞 🍲💜菜式二:任食惹味龍蝦雞煲💜跟著就係任食惹味龍蝦雞煲,食味十分!😋 點了佢就係有理由! 因為佢嘅新鮮龍蝦加埋滑嘅雞肉,煲在一齊,出嚟嘅湯全都是鮮味!加埋佢哋特製既醬料,一試成主顧!💜菜式三:極尚龍蝦蒸海鮮💜同埋呢個極尚龍蝦蒸海鮮,真係好豪華,個個食物都好新鮮,佢嘅味道更加令人想念!一啖食落去,真係令人回味無窮! 🤤💜菜式四:火鍋湯底:中華辣湯💜最後要講,就係中華辣湯底火鍋,佢嘅湯底味道剛好,香而不辣,係火鍋中一道美味嘅獨奏,使人食之回味無窮!💜菜式五:進口牛肉💜同朋友一齊食火鍋,
原來每碟都勁吸引人 hehe 👶

💜整體環境💜
笑容滿面,服務唔錯。真係要讚下。👏👏

💜菜式一:芝士龍蝦湯茶碗蒸💜

💜菜式二:任食惹味龍蝦雞煲💜

💜菜式三:極尚龍蝦蒸海鮮💜
去,真係令人回味無窮! 🤤

💜菜式四:火鍋湯底:中華辣湯💜
食之回味無窮!

💜菜式五:進口牛肉💜
同朋友一齊食火鍋,當然唔少得牛肉!進口嘅牛肉有彈性,又有淡淡的肉香,脆口而不肥膩,配
合口味