2009-08-07 21 瀏覽
看廣告被吸引住,就去左大家樂食鐵板霜花肥牛鰻魚飯套餐。等了又等,約10分鐘後,終於等到這個「快餐」(與此同時,另一個餐都吹凍了),等10分鐘都算了,但櫃台前有群遊客也在等、在催,最怕是陌生人的口水噴到我的食物上。鐵板霜花肥牛鰻魚飯的牛肉是生的,要自己用燒熱的鐵板的高溫煎熟,係幾好玩的,佢地都已經用紙條包圍住個鐵板比你,不過都千萬要小心chi底同埋啲油彈到衣服。味道是不錯的,而且有兩款醫料比你自己加落去,有蒜味同蜜糖味,兩款醫料都試過,都幾好,幾惹味。要改善就係個餐成四十幾蚊,得嗰幾塊薄薄的肥牛,同埋都係得幾塊嘅鰻魚,濕濕碎碎咁,唔值呢個價,各比多兩塊都好睇好多啦,肥牛同鰻魚又唔係啲好貴嘅食材。套餐包飲品,要了一個北海道牛乳珍珠奶茶,茶味夠,不過珍珠淋左啲。
看廣告被吸引住,就去左大家樂食鐵板霜花肥牛鰻魚飯套餐。

最怕是陌生人的口水噴到我的食物上

,佢地都已經用紙條包圍住個鐵板比你

要改善就係個餐成四十幾蚊,
得嗰幾塊薄薄的肥牛,

2009-08-02