2006-04-29 5 瀏覽
相約朋友响AMP食飯,9:20開始响門口等位,諗住好快啦,前面得10個人到,樹不知等到10:00正.....2人叫了:冷烏冬,天婦羅肉豆,燒排骨,炸雞扖,豬扖滑旦撈烏冬+可樂一罐.今次d出品真好差,可以叫難食,因為....炸雞扖&豬扖的口感,好似食梗炸粉,完全食唔到d肉味,食食下仲以為自己食梗"淋左嘅炸魚旦".個2件燒排骨,味道有d似美式餐廳嗰d"ribs",不過唔知點解佢地可以整到咁"un","un"到我都咬唔到,激氣,唔通叫凈係lam d 汁咩.兩份烏冬都好似未夠淋咁,上次黎食明明好好食架,今次就好鬼硬,好唔煙un,失望.....天婦羅肉豆應該係最好食,因為熱騰騰,好脆口,ok la.我下次都係冇咁多人先去幫趁啦,可能食物方面會好d.

天婦羅肉豆應該係最好食,因為熱騰騰,好脆口,ok la.

我下次都係冇咁多人先去幫趁啦,可能食物方面會好d.