是日晚上同朋友食飯, 等到佢放工就去商場裡面的自家烏冬開餐.自家烏冬一向都幾好食, 但係食左咁多次, 今次先有機會寫返食評讚揚一下.晚上7:45pm到店, 等大約15分鐘有二人位.每人叫一個主菜, 另外叫一客玉子燒share.蕃茄肥牛拉麵味道偏濃, 肥牛足. 略嫌肥牛偏肥, 但有肉味, 份量滿意.呢個係我至愛. 是次天婦羅炸得夠熱夠脆, 用料都幾新鮮. 味道都好好, 唔係每個地方都提供到有甜味既天婦羅汁. 冷烏冬賣相靚, 而且份量都好足夠. 食完已經好飽.小食玉子燒幾滑, 都唔錯. 惟一要彈係佢既炙熱味道唔夠, 食落覺得似係機器整, 唔係人手.一向好食既自家烏冬keep到水準, 問題係佢有時有d材料影響出品 (例如係肥牛太肥). 而且唔係每一間分店都好食.

晚上7:45pm到店, 等大約15分鐘有二人位.
每人叫一個主菜, 另外叫一客玉子燒share.
蕃茄肥牛拉麵
天婦羅冷烏冬
玉子燒

2013-01-03
15 分鐘 (堂食)
玉子燒
蕃茄肥牛拉麵