2007-05-01 4 瀏覽
四個人星期六晚去, 都等左幾耐先有位。叫左匯豐信用卡既二人優惠($199)餐, 有兩客三文魚周打湯、兩杯野飲、小龍蝦pizza(細)、肉醬闊麵, 另外我地order左一客香蒜田螺焗薯蓉。三文魚周打湯: 真係飲到周打湯味! 唔係忌廉湯咁thick law, 飲到一d鮮味。同埋睇到入面都有幾多三文魚! 小龍蝦pizza: d小龍蝦真係好好好細隻! 不過呢度既pizza都ok, 總算不過不失! 上pizza果陣waiter仲問我地要唔要芝士粉, 幾好!肉醬闊麵: 唔算好大碟, 但係d 肉醬都幾"漏", 一人食少少就岩岩好喇! 味道中上。香蒜田螺焗薯蓉: 同之前食開一樣咁好食! 田螺下面仲墊住菠菜, 再加上薯蓉, 口感唔錯! 成晚最鍾意係呢樣野食!整體上都幾好食, 服務亦都唔算差, d waiter 間唔中會加下水, 我地食完響度吹水又唔會趕我地走。惟一係覺得意粉屋d野食不嬲都貴……如果佢平d 就好喇! XD
四個人星期六晚去, 都等左幾耐先有位。