間中都會黎天后食晚餐, 平時經過都見到呢度好多人入去食或者要排隊等食。。。尋日知道又會黎天后食晚餐我就睇定咗食評。。見到好多正面評價喎。。所以我哋都揀咗呢度食嘢。。。男朋友叫咗清湯牛三寶河粉, 我就食五香牛展菜飯, 再加碟菜芯。。。。牛三寶有牛腩, 牛筋同牛肚。。。男朋友俾咗牛筋同牛肚我試。。。好味喎。。。牛筋嘅硬度適中。。牛肚都好好味。。。我試過一次喺第二度食過好羶嘅牛肚。。。呢度完全冇。。。我嘅牛展菜飯都好好食。。。初頭我望落去仲覺得個菜飯啲菜好似咁少咁嘅。。。但食落都覺得夠味。。。配埋牛展一齊食 另外。。我想講下個菜芯, 平時出去食油菜好多都求其洗下唔會花時間幫你摵菜花, 但唔知尋日咁啱我哋食果碟冇菜花定真係咁用心摘哂呢下次再黎食過試下搵唔搵到答案先價錢方面。。。講真。。。食牛腩粉麵黎講佢係唔平嘅。。。碗三寶要成68蚊, 又唔算特別大碗嫁。。。我嘅菜飯要58蚊。。牛展嘅分量唔算特別多嫁。。。不過論味道佢真係好食嘅。。。加上佢餐牌嘅選擇都唔少。。想食粉麵或者菜飯都可以。。。所以就算價錢可能比普通牛腩粉麵店貴少少都會係我哋間中食下嘅選擇嘅BTW... 好彩我哋早一步黎食。。。我哋食食
牛三寶有牛腩, 牛筋同牛肚。。。

我嘅牛展菜飯都好好食。。。

下次再黎食過試下搵唔搵到答案先

BTW... 好彩我哋早一步黎食。。。我哋食食下出面都已經有好幾個人排隊等住入去食喇
2019-01-15