2011-01-11
同食之戰友fd去食飯,好耐未食過和花亭呀,因為比較早去食飯之下唔洗等位了~!叫左幾款壽司,雖然普通野,不過幾好食,照介紹下呀~!柚子胡燒三文魚火炙壽司,食落真係幾勁柚子味,因為係半熟既三文魚之下食落有點鞋口,味道亦一般呀~!檸檬鹽三文魚火炙壽司,因為又係半熟三文魚,口感一樣呀,檸檬味又唔算濃,一般呀~!厚燒玉子壽司,必食呀,喱到既玉子壽司真係好美味,好厚既玉子再包住少少少既飯,食落好滿足呀~!魷魚海膽軍艦壽司,海膽太貴之下揀左海膽魷魚食,海膽味幾濃魷魚又幾爽口唔錯呀~!三文魚壽司,汁煮蠔壽司,我又要講多次本身鍾意食蠔呀,個賣相有點怪,飯大過粒蠔,食落又唔錯既粒蠔幾肥美又幾新鮮呀~!芝士鰻魚板壓壽司,見係芝士即叫左呀,加上又未食過板壓壽司想試下,個賣相似長方形,食落既飯比較黐同實,都係平時既壽司好食點呀,個鰻魚同芝士都幾夾以好味~!炸雞軟骨,多數會叫既小食,唔錯呀~!
叫左幾款壽司,雖然普通野,不過幾好食,照介紹下呀~!
炸雞軟骨,多數會叫既小食,唔錯呀~!