2023-10-16 296 瀏覽
我係求其係ig搵新蒲崗美食見到就過左黎,冇預先book台,黎到係full曬就問staff需要等幾耐,見係小店feel到佢想留客就話有2台已經食緊甜品好快嫁啦,結果一等就係出面企左半個鐘🥲係冇諗過等咁耐,都頗煩躁如果佢可以誠實d講我都應該會下次book定台先黎出菜時間偏慢,而且係我地等緊既過程姨姨已經行出黎話幫我地落定單先,但都係等左20-30分鐘,適合2人世界慢慢傾,但係心急人就會非常煩躁店員態度其實係唔差但唔醒目,店鋪2個員工,舖位都唔大得6 7台,係出面等左半個鐘然後坐低等多15分鐘 個staff仲係咁問我地你地d湯出左未啊 嘢食出左未啊,感覺就唔特別太好既嘢食大致ok 10分有7分,但下次都應該唔會黎

嘢食大致ok 10分有7分,但下次都應該唔會黎