2017-01-14
呢間開係香車街街市既巷仔其實係之前係路德圍既心意Lunch time時間好多排隊既人,極有可能要等半個鐘,不過唔知佢lunch可唔可以打去訂位,如果得就建意大家打定去先啦🙈好啦都講野食,小妹太趕時間啦,冇影到相嘛可以同大家講趕唔好意思小妹同朋友分叫左牛扒飯同焗豬扒飯,兩個都係$48跟餐包餐湯其實真係幾抵食牛扒超大塊,切起上黎都淋身,飯都好多,份量黎講一定夠飽而焗豬扒飯其實都算足料而且豬扒已經切開左一塊塊方便客人食$48黎講呢兩個餐都算係咁,已經唔錯,性價比又高不過大家去食飯個時可能要受一受啲侍應氣,小妹叫餐到侍應拎餐過黎個時,大部分侍應都黑面對待,去到送湯黎個時仲離譜,就咁拍一聲勁大力擺低個湯我同朋友都明白做餐飲業係好辛苦,所以落單個時都唔該前唔該後,我地無話要你服務得好好,至少唔好一下將碗湯拍一下咁擺落黎呀,另到我同朋友對呢間餐廳扣左唔少分總結,巷仔冰室啲野食係將好食既,而且價錢親民,性價比高,但排隊時間略長建議先打去餐廳問下有冇得留位,另外服務態度有待改善
牛扒超大塊,切起上黎都淋身,飯都好多,份量黎講一定夠飽
而焗豬扒飯其實都算足料而且豬扒已經切開左一塊塊方便客人食
$48黎講呢兩個餐都算係咁,已經唔錯,性價比又高