2023-12-31 254 瀏覽
跳入這間店,感覺自己瞬間穿越去咗韓國嘅街頭!開始嘅係燒牛肉🥩,員工耐心咁幫我哃嗮所有肉,五花腩嘅肉汁同油香係咁滲出,口感實在太銷魂!認真,肉既濃厚又唔係過於肥膩,嚮口嘅時候簡直想喊出嚟:「點解咁好食!」然後,哥個水冷麵🍜仲可以咁爽口嘅?㗎㗎涼快,麵條Q彈得滯,湯頭酸酸甜甜,簡直係燒肉之後最好嘅伴侶。末了講吓黃油炒飯🍚,真係絕妙。返屋企都仲諗緊粒粒飯粒點解咁香脆,而且啲芝士🧀半溶狀態下既香味撲鼻,每一啖都係濃郁嘅享受!總結,今次嘅食之旅 — 畀滿分都唔過分!每次去這間店都有驚喜,食物質素咁好,服務又nice,真係搞到人哋返唔到轉頭!話時話,下次我仲想挑戰下其他款式,期待再尋味!🎉💃🍴