2022-06-10 191 瀏覽
餐廳雖然唔算好大,但係感覺好舒服,裝修亦都光猛簡約,最吸精係佢個特色吊燈,好有旅行FEEL😂打開餐牌野食選擇好多,而且相片賣相張張都咁吸引,就即管睇下野食上枱會唔會同相片有出入先😏😏芽籠喇沙摻摻顏色鮮艷,陣陣喇沙香氣。而且材料份量充足,摻掺麵底比例適中,正因為喇沙湯底濃郁,材料自然索曬湯既味道,食到勁滿足,平時食喇沙好怕食到淡口喇沙,今次呢間唔係講笑,啲喇沙係掂架推介仁當牛肉配 斑蘭椰漿飯牛肉火候到家, 非常入味而肉質又恰到好處地爽口又有咬勁,佢唔係炆到淋哂嗰種,牛肉完全唔會有攝牙既問題😂班蘭椰醬飯顏色十分討好,唔係得個樣,係真係有斑蘭椰醬味架🤤,原來嗰塊伴碟大蝦片都好味的,唔係油膱味淋betbet嗰隻娘惹生魚皮本身我幻想係滑嘟嘟既魚皮,點知原來呢款係食落爽脆彈牙既質感,配埋芫茜薑絲花生入口梗加惹味總括黎講價錢合理,好味又大大碗,係值得推介😎😎而且有樣野好緊要,員工都好有禮貌👏👏👏

芽籠喇沙摻摻

推介