大家好,今晚黎到手頭剛巧唔太緊既燒烤店,一家連街坊都讚口不絕既地方。一入去就聞到陣陣燒烤既香味,真係令人食指大動🤤。首先,就係我個人最愛既串燒款!啱啱熱辣辣出爐既雞脾串,外皮焦香得嚟未過火,入口先脆之後咬落肉汁四溢,好彩有啤酒係度,一流🍺。跟住既係彩椒牛肉串,牛肉嫩到搣得化,同彩椒既新鮮脆口巧妙配合,唔使幾多調味,天然既味道就已經好正!講多兩句我試咗既小食:芝士焗薯條🧀,外層金黃脆口,裏面薯條綿軟彈牙,加上溶得流沙既芝士,一詞形容就係—正!再有個瑪莎拉蒸蛋,絲滑得令人停唔到口,蒸蛋之中融入既瑪莎拉酒香氣,足以令人「飄」起上來。今晚飽餐一頓,舌尖盡享燒烤肉香,想唔開心都難啊!寫到都想即刻再去一轉,大家有空不妨試下,保證物超所值,得閒記得帶埋屋企人去,熱鬧啲!💖