隨意踩進花園街一間Bar & Restaurant,無預期中激起咗味蕾旅程🍽️🌟。喺昏黃燈光下嘆菠蘿汁,新鮮得黎濃郁萬分,一流!Pussy foot更係飲落去後,果香四溢,頓時令呢個炎炎夏日都涼爽起來🍹😊。食物方面,法國鵪鶉釀鵝肝飯真係大獲全勝!金黃酥脆皮下,藏著香濃又滑溜嘅鵝肝飯,吃喺咀裡,真係滋味十足,油香閃閃。意大利薄餅方面,每一口都扑鼻而來嘅pama ham鹹香,個薄餅底脆得啱啱好,簡直係口感同味道嘅雙重享受。仲有特式燒美國豬仔背骨,甜甜嘅醬汁加上骨肉間嘅肥瘦香嫩,食落個口中肉汁四溢,絕對係抵讚之選🤤。喺度,呢啲菜式令我體會到,平民食堂也能有格外精緻嘅味道。下次你行經呢度,記得要停一停腳步,感受下這份大眾飲食嘅小確幸。