嘩!今次去到呢間餐廳,真係一個驚喜嘅發現!喺呢度試咗幾款菜式,每一款都有佢哋獨特嘅魅力!首先嗌咗個「經典焗烤香辣雞翼」,啖啖肉,辣味啱啱好,喺咀裡個種麻麻地嘅感覺真係帶勁!🍗 再轉個口味,「芝士軟殼蟹窩夫漢堡」將蟹扮得靚靚,那個脆脆嘅質感同芝士嘅黏滯感啲配搭,嘩...即刻鍾意到不得了!估唔到個「經典芝士焗肉醬意粉」嗰份關懷,啖啖肉醬嘅兒時記憶,熱辣辣、芝士味濃郁,幾合心意!至於最後「脆焗棉花糖榛子朱古力夾心餅」,啱啱脆嘅餅加上溶嘅朱古力同棉花糖,簡直係甜品界嘅霸王花!飲品方面,彩虹色嘅Mocktail,唔單止造型吸引,更加口味多層次!整體嘅體驗,可以用「滋味爆燈」嚟形容!最後嘅小貼士:如果你係芝士控,千萬唔好錯過佢哋嘅黑松露芝士呀!簡直係一場芝士嘅狂想曲!💃🧀😍總結,嚟到呢度,唔單止食物可口,連環境都chill爆,真係一個正呀!朋友聚舊,一家大細共聚一堂,呢度都算係一個好選擇!下次仲要再黎,繼續探索佢哋嘅味道新天地!