2017-05-13 108 瀏覽
見咁多好評,一心去試下呢間店,點知由一入門口就被無視,兩個員工都見到我地入黎,但就繼續執食客已離開嘅枱,到我考慮走時,其中一個示意我座某張枱。已經扣左分。到我想落單時,只得番一個店員,見佢路過我張枱,立刻舉手加講'唔該', 佢無應我,唔知佢睇唔睇到我,所以我keep住隻手高舉,到佢再行近時又再叫佢,佢漂左我一眼,答等等,然後繼續去執兩張無人座嘅枱,攞布清潔,仲去碟櫃攞埋碟擺埋位,然後去搞個啤酒機,然後先黎同我落單。當時係完全無人等緊入座,唔明點解執枱係優先過幫客落單。不過公道d咁講,個店員唔係為左偷懶而唔理我,而係做野先後次序問題。叫左個二人套餐,首先黎前菜枝豆已經出事,面頭白雪雪密密麻麻,我以為未溶晒雪,點知原來全部都係鹽,咸死。但最底嗰d又一粒鹽都無,好明顯求其落完鹽就連撈均都費事就上枱比客。串燒雞亦-好鞋同無味串燒黑豚豬肉-好韌,咬唔到 串燒墨魚丸-正常一口和牛-咸死人鰻魚飯-好夠熱,但個鰻魚汁無咩味豬軟骨拉面-無咩味唔覺呢間店邊樣野特別好食,所以不入推介之列

串燒雞亦-好鞋同無味
串燒黑豚豬肉-好韌,咬唔到
串燒墨魚丸-正常

一口和牛-咸死人

鰻魚飯-好夠熱,但個鰻魚汁無咩味
豬軟骨拉面-無咩味

唔覺呢間店邊樣野特別好食,所以不入推介之列