2010-01-09
尖沙咀新開商場...打開所有雜誌, 報紙, 乜都好啦,總之有飲食個版, 就一定有介紹呢個場同隔離k11既餐廳.今日路過, 就入一間試下啦 (因為間間都唔多人, 唔使特別排隊~).揀呢間, 係因為最近好似無論我去銅鑼灣定沙田, 我都見到佢既出現.fine, 連我去tst都見到你, 咁有緣, 就試下你!加上佢請左個好hardsell又勤力既姐姐係門口不停咁游說我地入去...好好好... 入去啦!都大間喎.好多台. d台都ok大張.都幾舒服既~一打開menu.意粉幾十款. pizza幾十款. 睇到我頭都暈. 花多眼亂. 都唔知叫乜好.所以見到有張相特別大既就叫個個. 哈哈哈哈!叫左:大蝦沙律配柚子汁柚子汁幾得意既. 新野, 未試過. 過得去~d蝦好新鮮. 比d菜更甜.一個清清地既沙律. ok~蝦+蟹意粉(exact名我就唔記得喇~)d汁好稀既. 有d似湯.味道還好.冇乜特別~過得去啦~咖哩雞米pizza我以為會有好多雞粒.點知佢係將一個pizza分8件, 每件有粒大雞肉係到~哈. 幾搞野喎~ 食落去, 似飯焦. 有d "煙銀".唔係好咖哩. 都係過得去啦~不過不失啦~service都算勤快.
尖沙咀新開商場...
打開所有雜誌, 報紙, 乜都好啦,
總之有飲食個版, 就一定有介紹呢個場同隔離k11既餐廳.

fine, 連我去tst都見到你, 咁有緣, 就試下你!
好好好... 入去啦!

都大間喎.
好多台. d台都ok大張.
都幾舒服既~

一打開menu.
意粉幾十款. pizza幾十款.
睇到我頭都暈. 花多眼亂. 都唔知叫乜好.
所以見到有張相特別大既就叫個個.

哈哈哈哈!

叫左:
大蝦沙律配柚子汁
柚子汁幾得意既. 新野, 未試過. 過得去~
d蝦好新鮮. 比d菜更甜.
一個清清地既沙律. ok~

蝦+蟹意粉
(exact名我就唔記得喇~)
d汁好稀既. 有d似湯.
味道還好.
冇乜特別~
過得去啦~

咖哩雞米pizza
我以為會有好多雞粒.
點知佢係將一個pizza分8件, 每件有粒大雞肉係到~
哈. 幾搞野喎~

食落去, 似飯焦. 有d "煙銀".
唔係好咖哩. 都係過得去啦~
不過不失啦~

service都算勤快. 加水frequencey/ speed都得.
冇人黑面. 食物味道ok.
算係咁啦~
都係玩gimmick (米pizza喎~).
well...
試過一次就得喇...
沙律
意粉