觀塘呢間極上大喜屋地方十分之大🤩,佢不時會更新吓唔同嘅🧆嘢食,呢期有🇹🇭泰式🍛咖喱🦀軟殼蟹添,放工💼同朋友來食放題一流🤤呀。一入到去就見到好大嘅自助區,沙律🥗、小食、熱盤、冷熱飲品🧃、清酒🍶、梅酒🥃、甜品🍮同埋雪糕🍨一應俱全!呢度刺身🤤款式多,質素亦都👍唔錯,我特別😍鍾意油甘魚🐟同埋帶子刺身。另外赤貝鮮甜爽口,赤蝦🦐大隻得來仲有膏🥰添!多款創作壽司🍣十分之吸引,尤其係鮑魚🦀蟹膏雪昆布山,配搭幾特別。🌶辣酒🥃煮螺🐚十分之大隻,啖啖肉好🤤肥美又冇砂👍。熟食🍲款式亦都好多,特別係鱔球好有驚喜🤩,味道濃郁得來🤤鱔又好鮮甜肥美😋,花膠養顏好香滑,另外🧄蒜蓉粉絲蒸扇貝同埋黃金🔥焗開邊蝦🦐亦係必食嘅!呢期有🇹🇭泰式🍛咖喱🦀軟殼蟹😍任食,十分之有驚喜🎉,因為我鍾意食軟殼蟹🦀又鍾意食咖喱🍛,啱晒我口味😋!🦀蟹粥又綿又滑,入邊仲有唔少粟米🌽,十分之暖胃🥰。食完😋咁多嘢再食兩片🔥燒菠蘿🍍解膩啱晒👍!🤩甜品櫃有唔少甜品🍮、乳酪選擇👍。我就最鍾意❤️提拉米蘇同埋焦糖🇮🇹意式布甸🍮,另外荔枝啫喱都幾清新好味😋。雪糕🍨方面佢哋有 da dolce 嘅 gelato,都幾高質👍,特別係佢嘅🍫朱古力味🤤十分之濃郁,另外黑

🌶辣酒🥃煮螺🐚十分之大隻,啖啖肉好🤤肥美又冇砂👍。

🦀蟹粥又綿又滑,入邊仲有唔少粟米🌽,十分之暖胃🥰。

食完😋咁多嘢再食兩片🔥燒菠蘿🍍解膩啱晒👍!

🤩甜品櫃有唔少甜品🍮、乳酪選擇👍。

雪糕🍨方面佢哋有 da dolce 嘅 gelato,都幾高質👍,特別係佢嘅🍫朱古力味🤤十分之濃郁,另外黑糖珍珠奶茶🧋雪條都十分之好味😋!