felixwong722
呢度有高質和牛🐂比我瘋狂食,仲有大閘蟹送😍
felixwong722
2025-11-11
關注
話說🐂牛大人又有新意思,今次主題係《東南西北·回到童年時》,好玩好食有小禮物贏之餘,由即日起到2/12號點選🌟日本黑毛和牛A4+套餐🌟仲有我最愛既江蘇太湖大閘蟹🦀送添丫❗️❗️

當季嘅大閘蟹🦀超肥美,d膏多到爆出嚟,鮮香甘甜食到我滿嘴流油,勁想食埋fd子個隻😍

✨120分鐘🇯🇵日本A4黑毛和牛火鍋放題✨$488/位

除咗有蟹送,個餐仲有埋澳洲M9和牛牛丸2粒、海鮮拼盤送,仲有鮑魚任食🫰🏻🫰🏻

期間限定聰明魷魚沙茶鍋超濃郁,淥咩都好掛汁🫰🏻🫰🏻同養生菇菌燉雞鍋都係以全天然食材製作,開打之前記得飲湯先😬

主角日本A4黑毛和牛一如既往都仲係咁正,油花超靚,牛味香濃,仲要入口即溶,次次過嚟都要食好幾碟🤣

鮑魚係fd子既最愛,除咗有新鮮,仲有三食可以任叫,fd子食到口唔停😝

🔥私心推介幾款新出既小食:

🦐蝦蝦霸霸脆多士蝦肉彈牙,多士底脆到飛起,香口到不得了🫶

🐂日本和牛橘梨伴豆腐配搭新穎,意想不到地夾❗️❗️

🐟阿嬷豆乾魚蓉麵用既系香港老字號永樂粉麵廠既粉麵,想唔好食都好難😆

地道台式小食款式多多又好味,烏金墨汁手作腸、三和夜市雞皮卷、夜市撈脆薯、海苔鹽酥雞、滷味五香雞胗⋯⋯同我喺台灣夜市食過既有過之而無不及,仲要系香港就嘆到,nice❣️

甜品🍑蜜桃愛玉冰桃味超強,蜜桃愛好者絕對唔可以放過😆

飲品方面,又多咗新嘢,鍾意飲酒嘅你一定要試下港式檸檬茶18+酒精特飲,酸香清爽,味道非常易入口💕

follow同like埋佢哋嘅社交平台,仲有杯芒檸蜜西米爽特飲送添,我哋都唔執輸follow咗❣️

最尾去甜品櫃攞埋個雪糕食,又係超滿足嘅一日🫶

🛑牛大人(旺角荷李活)

📍旺角彌敦道610號荷李活商業中心地庫A&B號舖

#牛大人火鍋 #牛大人台灣火鍋吃到飽 #牛大人 #台灣直送 #打邊爐必選 #台灣火鍋 #酒類暢飲 #旺角 #旺角美食 #經典重現 #復刻體驗 #Lemon #mango #蜜桃愛玉冰 #蜜桃控 #甜甜蜜蜜 #QQ愛玉 #微醺特調 #秋日約會必點 #港式風味 #清爽飲品 #酸甜滋味