2017-12-11
之前睇到佢哋嘅報道已經好想支持下,見到兩公婆合力開一間店都好想同身邊嘅另一半開,今次難得黎到呢邊就去試吓!呢度黑松露忌廉海鮮烏冬,真係超濃郁!上面充滿着超多嘅黑松露配埋忌廉,真係好邪惡!但係食落去又唔會話好漏,上面會有啲海鮮例如三文魚,元貝等,價錢唔太貴。$88但係用料真係超級豐富,10分抵食!另外都叫咗個冷盤因為食忌廉總係覺得怕會太油膩,所以點左一個番茄,蕃茄用醋作調味,酸酸地唔單止開胃仲去除油膩感,真係好清新。朋友都叫咗拉麵同埋一啲小食,拉麵非常之香一上台我就已經聞到,另外小食份量都幾多。呢個黑蒜拉麵充滿着蒜香嘅味道,上面仲有糖心蛋。麵質軟硬適中,而且仲有超多豚肉!飲咗少少湯底除咗清甜之外,仲有好濃郁嘅豬骨味。明太子雞翼都係我嘅最愛,雞翼好大份,好味而且冇骨。另外呢一度嘅厚牛舌,好值得一叫!燒得啱啱好,另外仲叫咗牛小排同埋雞腎,上面嘅調味好正呀!黑椒味帶到肉類嘅鮮味,你喺度食串燒配埋啤酒都係一個唔錯選擇。
明太子雞翼都係我嘅最愛,雞翼好大份,好味而且冇骨。