尋日食 今日先記得打返個好評係上水冇咩呢類餐廳時 呢間野可算係好好入去人山人海 例牌等人走咗先入去 非常好唔駛五分鐘就有一枱客準備要走 帶住個女梗係拿拿聲行過去捕住個位啦 唔使一分鐘就有個姐姐嚟抹檯執嘢啦 佢好熱情咁叫我哋快啲坐低 叫小朋友坐入面 驚佢整親 呢個係細心嘅表現冇幾耐我就出去叫嘢食啦叫咗兩個下午茶餐同一個午餐午餐係藍芝士汁麥形粉呢個係屋企人食嘅 咁試過都ok唔會話太濃味 但其實比較淡 咁因為我哋都鍾意食淡嘅關係 所以覺得呢個算係唔錯嘅選擇 唔係太重口味下午茶揀咗芝士薯蓉同埋四個普通蒜蓉包 起初呢 四個蒜蓉包嗰陣已經好快咁食曬啦 點知食食下又嚟多四個蒜蓉包我哋當堂嚇一嚇再睇返張單原來收銀落錯咗咁我哋都唔知點算 正當想企起身同個收銀講嘅時候 有個侍應走過嚟問我哋有咩幫到我 然後講咗個情況畀佢聽 唔使十分鐘佢就幫我改單成個過程裏面佢哋都係笑笑口仲講曬唔好意思 態度非常誠懇同埋笑容可掬 搞到我都有啲唔好意思講番個四個蒜蓉包先 其實都ok㗎 唔會話好咸 味道都適中嘅 咁個芝士薯蓉呢 我建議各位食之前要等一陣因為真係好鬼熱系 辣嘴嗰隻熱 總括嚟講呢間嘢算係上水食肆裏面一間服務態度唔錯而
尋日食 今日先記得打返個好評
係上水冇咩呢類餐廳時 呢間野可算係好好

冇幾耐我就出去叫嘢食啦
叫咗兩個下午茶餐同一個午餐
午餐係藍芝士汁麥形粉
點知食食下又嚟多四個蒜蓉包我哋當堂嚇一嚇
再睇返張單原來收銀落錯咗
總括嚟講呢間嘢算係上水食肆裏面一間服務態度唔錯而食物質素ok嘅舖頭值得推介