睇到周刊介紹,於是訂檯同朋友食飯。3月某日8點 準時抵達,入到去,A女侍應聲稱入會可任飲汽水友人問入會費幾多錢??回覆: 免費既!友人再問: 入會後仲有咩野其他優惠??回覆是: 你填左就可以任飲汽水。2位入會可加$30 有一隻蟹。 之後生日等會再有優惠,到時會以SMS通知的。友人再問: 第時將會員卡係寄俾我地定要返黎攞架 ?回覆是: (開始唔耐煩.....) 你填左先啦~ 名同電話就得喇! 反正你今次有得任飲汽水,你地都唔會返黎攞架啦,食咗先算啦,如果下次再黎咪下次再攞囉 ~ 食物多選擇,上菜時間可接受! 在坐男士都飲開啤酒既,食左咁多炸野,$10罐ASAHI (2罐起) 就打算叫3罐,點知.....A女侍應: 唔得喎 !要兩罐兩罐咁叫喎 !!!算~ 好彩3個人飲4罐飲得哂!! 只係覺得非常奇怪同唔合理。 點左2輪野食,叫左一隻蟹 (大家決定先叫一隻,好食再ORDER),大概9點半,A女侍應稱LAST ORDER....大家都打左個突...之餘,同佢解釋訂檯冇講.....A女侍應: 你地夠鐘喇,我地係分兩個時段,係由 6-9同埋9-12兩個時段架 !!! 而家已經俾你哋食多半個鐘架
睇到周刊介紹,於是訂檯同朋友食飯。3月某日8點

準時抵達,入到去,A女侍應聲稱入會可任飲汽水
友人問入會費幾多錢??
回覆: 免費既!
友人再問: 入會後仲有咩野其他優惠??
友人再問: 第時將會員卡係寄俾我地定要返黎攞架 ?

食物多選擇,上菜時間可接受!

A女侍應: 唔得喎 !要兩罐兩罐咁叫喎 !!!

大家都打左個突...之餘,同佢解釋訂檯冇講.....
A女侍應: 你地夠鐘喇,我地係分兩個時段,係由 6-9同埋9-12兩個時段架 !!! 而家已經俾你哋食多半個鐘架喇 !!!

A女侍應搵黎西裝先生同我地了解
西裝先生話: 我地餐廳放題時段為6點至9點,同埋9點後
你地8點鐘入黎,依家9點半LAST ORDER,俾你地坐到10點埋單,已經俾多左一個鐘你地食架喇~ 因為我地驚我地做得唔夠好!
但我地當然唔接受,話俾佢知:
1) 我地唔知有時段限制,門口冇寫
2) 雜誌冇寫
3) 訂檯冇講
4) 坐低都冇講

之後,搵黎疑似老闆嘅女人過黎,向我地訂檯朋友講:
疑似老闆嘅女人: 訂枱嘅電話係我聽嘅,我一定有講 ~
訂檯朋友: 我真係冇聽到你有講,如果有講,我都唔會訂8點啦~ 9點仲有9折WOR!!! 咁坐底又唔講???
疑似老闆嘅女人: 呢個係你既決定! 而且你地無問,我地無可能逐樣條例同你地講架喎 ~

大家都決定唔會再幫襯,而且又有資料 (入會表格)響佢地手上,決定叫埋LAST ORDER 就算
當大家睇下仲食乜野既時候,疑似老闆嘅女人折返: 食唔哂要照計返錢架喎!!

拗完之後,A女侍應對我哋客氣咗 (原本好悔氣的) 之後西裝先生同疑似老闆嘅女人響吧枱度傾咗一陣直至我地落完ORDER就冇再出現過喇~

不滿
1) 門口價錢為$178 但雜誌及餐廳均未有注明時段 (部份有註明任食3小時,部份未有註明任食時限,而註明任食3小時亦沒有註明時段!)

2) 雜誌寫--- 每 兩 位 幫 襯 , 加 $30 有 函 館 直 送 松 葉 蟹 ; 三 月 開 始 , 星 期 日 至 四 較 數 , 同 一 價 錢 可 以 任 飲 啤 酒 汽 水 。
但餐廳規定要入會交個人資料先享有任飲汽水及兩位入會加 $30 有蟹

3) 餐廳員工堅持自己無錯 (有提及時段) !! 而且態度囂張!!

一班朋友食飯,竟然換黎比廟街更差既服務態度,再加上資料不實,實在非常失望及掃興!!!

2個人入會先可以加$30既蟹,一般jar!!!!
串燒好味
炸物ok
唔掂!!!!!!
串燒好味
炸物ok