2016-12-31
一入到去見咁细間,同啲坐位咁迫,加埋仲係用石油氣爐已经觉得貨不對版! 我和老公5點入到去無人,就自己揾位坐,坐左7分鐘都無人黎招乎,就经過狹窄的通道走出去揾待應,黑,點知原來成班人仲响度有講有笑地食緊饭。呀! 吾該,而比客食兩個鐘又無人理,又無搅錯。仲係要自己開櫃桶攞豉油碟仔。放出黎既食物從未見過咁少種類,兼且全部都係垃圾食物。返埋位見到櫃內放既刺身已經知吾对版,個樣係好吾新鲜。真係完全中哂! 上枱不論係刺身,诲鲜都係吾新鲜,蟹仔仲係霉添! 至於肥牛,快餐店仲好過佢,一半都係肥膏點食呀! 之後惟有只叫牛肩,免強可以,點知當叫第3碟時,又比番果啲肥牛! 真係越身越火滾! 真係離哂譜! 連啲菜都係黄咁咁! 真係無樣好食,寧願食快餐店火鍋都滿足和好好多! 叫買單盛為$430+,($169+$20+10%) x2 應该係$410+. 因接線待應話电話訂座加诲鲜可減$10。埋单時,待應同我話無咁既事,要拎番訂位記錄來看,真係寫左$189 + 10%。佢就話今次計少你每人$10,下次再黎加要比番多$10。我心諗今次用$410+食埋啲垃圾,係儍既先至会再黎。如果你地信佢話好佢食評,走去幫襯佢,一定後
如果你地信佢話好佢食評,走去幫襯佢,一定後悔!
经過今次之後,我好肯定原來食评係可以揾人老作,仲作到自己好評如潮,排第2位! 豈又此理。
我從來都吾会寫評,因呢間嘢離譜得制,所以要揭發佢,等大家吾好上當!
佢地食評其中一點疑點係無相片顯示这間店舖其實係细小和陜窄,以家庭式经營。很多在單張上顯示的刺身,例虎蝦身跟本就不存在,order極都無! :(