招聘中
$17,500-$25,000
月薪
餐廳: 美心皇宮 (愛丁堡廣場)
資訊:

假日得閒都會同屋企人飲茶🫖最近見到中環大會堂 美心皇宮嘅得意點心車同一系列懷舊大排檔小食,於是同媽媽一齊重拾當年點心車飲茶體驗,喚醒昔日嘅回憶🥰吸睛造型點心車極富香港特色,啱晒打卡呃 Like呀📸✨,親自喺點心車揀點心🥧款款新鮮出爐,除咗熱辣辣🔥仲多一份人情味添🫶🏻現場仲新增咗"大排檔攤檔",滿滿傳統小食,灼雜錦、碗仔翅同蝦米腸係我細個鐘意食嘅,依家嚟中環、德福、沙田 & 荃灣嘅美心皇宮分店都有供應,回味舊時地道風味😊!望住維港海景用餐,同時又保留傳統茶樓嘅風貌🤎,店員服務好親切,啱曬放假同屋企人飲茶🫖 ,你都陪長輩感受下昔日茶樓嘅熱鬧氣氛啦!
假日得閒都會同屋企人飲茶🫖

2025-06-10
5 分鐘 (堂食)
午餐