2020-09-12 250 瀏覽
炮台山的第二站就係去買嘢飲,小妹喜歡邊行邊看邊食嘢的日子什麼時候會來到呢,我連喺街邊飲一啖水都好似偷偷摸摸咁,因為唔想做罔顧他人生命安全嘅無良大叔大嬸。所以呢對街邊飲品店生意亦大不如前,同路人行過路過唔好錯過啊~記得慷慨解囊幫助小店幫得就幫。有冇看官好似小妹咁帶咗兩三個鐘頭口罩一定要除罩休息吓,去餐廳飲杯嘢,如果唔係會好頭痛好似缺氧徵狀一樣,頭痛到快裂開,炎炎夏日戴口罩真係非常唔舒服,到底應該怪誰?相信大家心中都有答案。唔通個個帶罩,個個都想戴口罩咩⋯⋯買一杯夏日限定蜜桃冰沙涼浸浸,係街上仲可以堅持多一陣味道係非常清爽嘅蜜桃味,不會太假的味道間中飲下涼曬,我見比較多人點飲珍珠奶茶,或黑糖鮮奶,果茶類比較少人點~ 見到有幾買醫療酒精消毒棉片收益捐612 ,喜~歡🥰這就是小妹幫襯的理由可以嗎?老實說小店嘅位置又唔近黨鐵站,亦唔係人來人往嘅英皇道,都係坐下附近啲街坊生意仔,再次呼籲同路人行過記得支持下!中女係長氣啲~ 哈哈 ,希望靠大家的力量雞蛋係城牆下可撐多幾回。

見到有幾買醫療酒精消毒棉片收益捐612 ,喜~歡🥰
這就是小妹幫襯的理由可以嗎?

水蜜桃冰沙
外賣自取