2013-08-14
間 野 雖 然 叫 老 點,但 D 野 食 1 D 都 吾 系 老 點。環 境 1 般 般,D 位 太 過 迫 了 呢 到 真 系 減 左 分 ..仲 要 食 食 下,因 為 有 位 Walk in 客 想 坐 我 地 個 張 枱局 住 要 轉 位,咁 都 吾 緊 要!轉 左 位 之 後 個 客 竟 然 無 坐 到 張 枱 坐 左 第 2 張 個 下 先 嬲 職 員 都 好 好,話 請 返 我 地 食 甜 品好 啦!講 返 D 野 食 先 響 鈴 腸 粉 + 翠 綠 帶 子 腸 響 鈴 腸 粉 好 食!夾 系 中 間 既 響 鈴 好 脆,估 不 到 的 Match翠 綠 帶 子 腸 就 1 般 般,我 覺 得 無 咩 感 覺 但 男 朋 友 話 好 食 =)迷 你 漢 堡 包這 個 很 不 錯!漢 堡 包 內 既 系 蝦 肉,加 上 少 少 芥 末,好 惹 味~~~~~~~鮮 蝦 肉 餅 竹 筒 飯 牛 肉 餅、豬 肉 餅 就 食 得 多 啦 但 鮮 蝦 肉 餅 真 系 第 1 次。鮮 蝦 肉 餅 吾 錯 幾 好 食,好 特 別 但 份 量 就 少 左 D ..竹 筒 飯 就
局 住 要 轉 位,咁 都 吾 緊 要!
好 啦!講 返 D 野 食 先
響 鈴 腸 粉 + 翠 綠 帶 子 腸
迷 你 漢 堡 包
鮮 蝦 肉 餅 竹 筒 飯
竹 筒 飯 就 吾 出 色無 咩 味 道。
斑 蘭 馬 拉 糕
但 都 可 以 1 試
另 外 仲 嗌 左 :
咸 香 黑 魚 子 燒 賣 ,太咸了
百 花 蒸 魚 肚、灌 湯 餃、棉 花 雞、清酒雲吞雞,1 般 般、酒 樓 的 較 好 吃