2008-06-28
今日要北上買野, 結果先係上水呢度, 同媽一齊去食想食好耐的這一間, 食一個LUNCH去到唔算多枱, 所以人多少少都要等, 一坐低, 睇左MENU, 就叫左兩份安格斯薄牛扖 ($36)先上餐湯, 嘩, 好多料, 仲多過湯, 好夠味, 好明顯係佢地自己用足料去煲, 再加上一件蒜蓉包(好過其他只係普通餐包), 香得黎唔會太重味, GOOD上主菜, 賣相好靚, 一份飯, 加幾塊扖, 灑滿香草係上面, 熟食市場咁有心的賣相, 罕見牛扖雖然唔多, 但係有肉味, 夠嫩, 唔配汁都有味加$1 OR $3 可有熱/冷飲, 我聞到媽杯奶茶好香, 相信都落足料去沖, 之後仲送開心果.WA...服務方面, 始終唔係一間正式餐廳, 大家俾D耐性, 唔好俾咁多要求值得ENCORE, 下次一定要試西冷OR肉眼
牛扖雖然唔多, 但係有肉味, 夠嫩, 唔配汁都有味
值得ENCORE, 下次一定要試西冷OR肉眼