2023-11-01 137 瀏覽
跟朋友介紹,最近知道旺角有一間任食烤魚嘅餐廳,禮拜日至四,還是任食放題只需要$268,就可以享受真無限烤魚任食。食烤魚仲可以打埋邊爐添。烤魚嘅湯底可以有五個味選擇,而魚則可以有3款魚可以揀。一坐底,當我哋準備叫魚嘅時候,waiter 同我哋講,食魚之前會先上左個海鮮拼盤俾我哋先。當海鮮拼盤黎到嘅時候嚇左我哋一跳,拼盤成張枱咁大,入面有青口、鮮蝦、鮑魚、扇貝、面、炸南瓜片。淨係食海鮮拼盤,都已經飽左3成😂雖然佢係飲食烤魚,不過我同我個friend得兩個人都食唔到咁多,所以我哋決定叫兩條魚嚟試下,一條係重慶豆花海鱸魚,海鱸魚嘅肉汁就比較厚實,比較有飽肚嘅感覺。另一條係蒜爆豆豉江團魚,江團魚肉質就比較嫩滑。除咗食魚之外,外面有一個Mini bar, 可以拎一啲打邊爐嘅配料,一路食魚一路打邊爐。另外,嘢飲都係任飲㗎!