2019-04-17 154 瀏覽
同2個大肚婆由食lunch到食tea, 講唔完嘅話題,食唔完嘅飯局!首先叫左2個lunch set , 佢分左星期一至五都會有唔同嘅餐㨂!🍴白酒汁蟹肉意粉-個汁好好味,起碼食到有蟹肉,唔錯唔錯!我成個粉食晒(好大碟架)個set可㨂湯/沙律,我鐘意意大利🇮🇹菜湯多啲所以叫左,好開胃!同叫左杯凍咖啡!🍴朋友叫左白汁雞皇飯-佢話好好味,冇咩講嘢,默默咁食晒食個飯。知佢大肚係會食好多,但佢話真心好好味,我忍唔住叫佢比一口我食,個汁係精髓,成個飯變得好好食!佢唔怕死食左個🥗salad,同叫左杯蘋果茶飲!主角出場喇💯就係個scone!!!!!期待佢嘅自家制果!!!!!剛剛整完,熱騰騰咁拎出黎食,真係冇得輸!果醬我地㨂左肉桂蘋果味同桂花雪梨!前者果味濃後者夠鮮甜!食到我抱住我肚出門,連我都變埋大肚婆咁!

主角出場喇💯

就係個scone!!!!!期待佢嘅自家制果!!!!!
剛剛整完,熱騰騰咁拎出黎食,真係冇得輸!果醬
我地㨂左肉桂蘋果味同桂花雪梨!前者果味濃後者夠鮮甜!

食到我抱住我肚出門,連我都變埋大肚婆咁!