2018-11-16
一週工作過後,疲倦萬分,相約朋友到此找貓咪輕鬆下,這交通方便,是一個鬧市中透透氣的好地方。一入門口大家便要脫鞋及清潔雙手,講究衛生絕對是對貓咪好呢。入內環境很舒適,全場榻榻米,地方整潔,家居佈置充滿溫暖感覺。這的貓咪不怕人,親和力極高,同佢玩都唔會出爪,好彩的話還可以抱抱,超可愛呢!我們還未有食物時,店員讓貓咪先開餐,佢哋今餐食濕糧,聞到係吞拿魚,好香呀!見牠們吃得津津有味,其他人和事一於好少理。新增星期一至五全日供應套餐,一杯飲品及一個輕食,最新有蜜糖雞翼及煙三文魚沙律。每人各自點了一杯飲品及一件蛋糕,oreo脆脆朱古力,濃濃朱古力同脆卜卜餅乾好夾,抹茶千層蛋糕,的確有口感,中間夾有紅豆,不會太甜;熱榛子鮮奶咖啡,榛子味適中,超濃郁芝士蛋糕,又香又滑,蛋糕都是高質素的。這裡大部份傢具,包括餐具都是貓咪樣, 餐廳主人很有心思呢!客人可以同貓咪們玩耍,好奇的貓咪活潑又精靈,牠們有時會互相追逐,跑跑跳跳。貓咪好純好乖,是餐廳的親善大使。一小時好快過,下次再嚟同貓咪玩。難得可以同貓咪玩,嘆杯靚茶靚咖啡,食件美味蛋糕,店員也很友善,絕對係優質貓咪咖啡店。好欣賞餐廳主人幫助流浪貓嘅一顆熱心,
一入門口大家便要脫鞋及清潔雙手,講究衛生絕對是對貓咪好呢。
每人各自點了一杯飲品及一件蛋糕,
這裡大部份傢具,包括餐具都是貓咪樣, 餐廳主人很有心思呢!
貓咪好純好乖,是餐廳的親善大使。
一小時好快過,下次再嚟同貓咪玩。
好欣賞餐廳主人幫助流浪貓嘅一顆熱心,讚讚。