2021-09-23
琴日為咗方便係利舞台泊車,揀咗呢間餐廳~ 其實已經係第二次去,之前覺得食物都OK,但琴日發生一件非常不愉快嘅經歷連夜晚返到屋企都瞓唔着。話說我老公觀察力非常強,佢見到大廳中間個櫃底有隻老鼠BB,我見到佢神色唔對路都即刻望過去,嚇到我大叫,之後隻老鼠BB走咗,經理只係過嚟望一望問咩事,之後去影咗張相,就冇再處理。我同隔離枱個女仔都好驚,成餐飯不停周圍望!隔左唔夠5分鐘,到隔離枱個女仔大叫,嚇到我都即刻彈起身!原來又有第二隻老鼠BB係我同個女仔後面經過,我下真係嚇死….唔敢再掂啲嘢食!隔離枱個女仔都好驚,佢男朋友忍唔住鬧個經理話佢乜都唔做淨係企喺度又唔幫手捉老鼠,又唔call食環!!!最最過分嘅係當我哋見到第一隻老鼠嘅時候,員工即刻嗱嗱聲攞張單過嚟叫我哋埋左先~ 驚死我哋見到老鼠就唔俾錢咩!經理一句道歉都冇,又乜都唔做企喺度!我琴晚返到屋企瞓覺都諗起嗰個情景好恐怖!我以後都唔會再去呢間餐廳
經理一句道歉都冇,又乜都唔做企喺度!