之前經過兆萬發現有依間放題,價錢好似都唔貴,所以今次係好機會試一下!依到款式都幾多選擇,刺身、壽司、炸物、燒物、熱食和甜品應有盡有。招牌蒜蓉燒扇貝估唔到啲扇貝都幾大隻,都幾新鮮。而且有粉絲,粉絲吸晒嗰蒜蓉既味道,好好味,但就乾身左少少。韓風炒魷魚鬚好惹味,魷魚好彈牙,而且配埋d洋蔥、韓式醬汁好好味,一啲違和感都冇,依碟我地encore左一次。😋三文魚刺身雖然唔算好厚,但都好新鮮,冇筋,紋理分明,其他刺身都唔錯,特別嘅喺依到有提供海膽,好鮮甜。韓國薯絲蝦好特別,我都係第一次食。薯絲同蝦出奇地夾,夾埋有雙重口感,沙律醬係錦上添花。而蝦唔霉,都幾爽口香脆,連蝦尾我都食埋。吉列帶子炸到金黃色,帶子啖啖肉,冇仼何既調味都好味👍🏻炸雞軟骨好味😋炸粉唔太厚,雞軟骨爽口唔油膩,推薦!!!吉列鱈魚手指又係炸到金黃色,配埋個醬味道不錯。韓國芝士雞肉串唔厚粉,雞力咸度岩岩好,芝士味都幾濃。韓國春川炒辣雞都幾濃味,夠辣,味道就普普通通。
之前經過兆萬發現有依間放題,價錢好似都唔貴,所以今次係好機會試一下!依到款式都幾多選擇,刺身壽司、炸物、燒物、熱食和甜品應有盡有。
招牌蒜蓉燒扇貝
吉列帶子炸到金黃色,帶子啖啖肉,冇仼何既調味都好味👍🏻
炸雞軟骨好味😋炸粉唔太厚,雞軟骨爽口唔油膩,推薦!!!
吉列鱈魚手指又係炸到金黃色,配埋個醬味道不錯。
韓國芝士雞肉串唔厚粉,雞力咸度岩岩好,芝士味都幾濃。
韓國春川炒辣雞都幾濃味,夠辣,味道就普普通通。