2020-07-09 104 瀏覽
約左朋友一齊星期六去chill下,特登搵左間近海邊既bar,位置係將軍澳海旁,地鐵站行過黎都係10分鐘左右。今次特地兩個人嗌左一個小食,兩個主食,兩杯野飲同埋一個甜品,都係500蚊左右。小食方面我地嗌左客洋蔥圈,個洋蔥圈炸得勁香😊😊,同平時食開既洋蔥圈好唔同,呢到既洋蔥圈好大舊,而且唔似平時出面啲洋蔥圈咁薄,係真係厚厚既一個洋蔥圈,炸粉一啲都唔厚,好有咬口!勁推薦呢個小食!☺☺之後我地仲嗌左個烤豬柳同意式千層闊條麵,份量麵勁大份,我地兩個女仔最後食唔哂。烤豬柳好入味,仲有香香既燒烤味。😃😃意式千層闊條麵軟軟地,加上上面有層勁邪惡既芝士,好味過我之前食過既千層麵。野飲方面,我地兩個都嗌左杯菠蘿汁,比較偏酸,所以都幾開胃。最後甜品我地一齊share左個Tiramisu,勁滿足呀!飽到食完之後要去行下海旁散下步、消化下。

野飲方面,我地兩個都嗌左杯菠蘿汁,比較偏酸,所以都幾開胃。
最後甜品我地一齊share左個Tiramisu,勁滿足呀!
飽到食完之後要去行下海旁散下步、消化下。
2020-07-08
10 分鐘 (堂食)