有多款串燒小食,再加埋啤酒野飲,不論多人少人都好岩食🤓最鍾意係佢地既服務態度,好有禮貌同貼心🙇知道地方未必夠你擺袋,會放個籃係地下比你放袋👜----------#肚餓了燒扇貝拼盤 $168有6款口味,每款1隻,最岩鍾意樣樣都試齊既綿羊😜如果只係想食某款口味,係可以散嗌嫁,$59兩隻蒜蓉:經典口味蒜香勁辣: 面頭啲肉碎,食一粒都覺得辣🔥鍾意食辣既話就岩晒啦😂芝士:熱溶芝士自家製芝士金黃醬:似係粟米+芝士+蛋黃醬,鹹鹹地之中帶啲甜,有啲食沙律既感覺😆蜜糖:甜味既選擇黑松露香菇醬:有淡淡既黑松露香,香菇好吸味👍款款份量都好多,好大方咁舖滿晒粒扇貝😎#川式爽彈火雞腎 $32一串4粒,火雞腎大大粒真係好有口感😃。確實好爽,又唔韌👍不過就唔係好感受倒川式😅#秘製醬汁燒豬頸肉 $69豬頸肉冇乜肥膏,減低左罪惡感😂唔知係咪切左條狀既關係,口感同平時有啲唔一樣,彈牙啲😅個秘製醬汁微微辣同酸酸地,既開胃又去油膩感😄#香燒原條日本鰻魚 $59口感係爽脆,如果醬汁搽多啲同均勻啲會更好🙂呢度啲串燒小食都係偏淡味,鍾意濃味啲既可以自己加枱面既調味料嫁🙌
有多款串燒小食,再加埋啤酒野飲,不論多人少人都好岩食🤓
----------
#肚餓了燒扇貝拼盤 $168
蒜蓉:經典口味
芝士:熱溶芝士
蜜糖:甜味既選擇
黑松露香菇醬:有淡淡既黑松露香,香菇好吸味👍
款款份量都好多,好大方咁舖滿晒粒扇貝😎

#川式爽彈火雞腎 $32

#秘製醬汁燒豬頸肉 $69

#香燒原條日本鰻魚 $59
口感係爽脆,如果醬汁搽多啲同均勻啲會更好🙂

2018-09-06