2018-06-21
第一次食完咁想寫評語。。。見到fb page介紹,search下openrice又咁多好評,唸住吾差得去邊,但事實有啲出入。價值系套餐價+醬料$18(用吾用都要俾)再加一,夾埋都吾系平。海鮮份量吾多,又吾算大隻,最重要系冇乜鮮甜味,好似吾太新鮮 (利申食過其他間既粥底火鍋啲海鮮大隻又識跳,食落真系鮮甜既,難免有啲比較),其他配料so far so good啦,其中象拔x食得出系冰鮮貨,但未免冇味得太明顯了吧。最後食粥,確實系似粥水多過粥,好水好水。。最後埋單要我地提先做返9點後每人減$20個優惠俾我地,第一次只減左一人,要我地當面系佢面前計多次,佢先發現自己計錯,應該系total減二人。。做野好似有啲求其。但服務態度系ok既,主動收碟換碟,態度友善。總結就吾會再幫襯啦,因為呢個價錢確實有更多好選擇。
但服務態度系ok既,主動收碟換碟,態度友善。
總結就吾會再幫襯啦,因為呢個價錢確實有更多好選擇。