2004-06-27
今晚星期六去食,貴左少少,每人要$284,唔係話好貴,叫做值但無驚喜羅。的壽司好多款,味道亦都唔差;生蠔都幾肥美,亦refill得好快;的蟹腳好鹹,青口好食的;熱盤就無之前個位朋友所講咁多喇,我坐得幾入,響的熱盤隔離,我差的唔記得有熱盤。今晚淨係得海鮮湯、日式魷魚、炸帶子、炒飯、意粉、燒排骨天婦羅同即煮粉麵羅,仲有的白灼紅羅白呀、西蘭花呀咁啦。的開邊蝦幾好味,個廚師仲好好人tim,牛排亦有肉味,不過我無試帶子;甜品就真係遜色左少少喇,款少,亦唔係樣樣都好食,的puff一早放左出來,上面又有的糖漿,jam實左響隻碟度,好難夾,又硬;tiramisui好重咖啡味,好苦,而朱古力蛋糕就真係成舊朱古力咁,仲好硬tim;總結就係:環境、食物、服務加埋,二百幾蚊係值既,但若果比我揀,我就會比多幾十蚊去港麗、萬豪又或者香格里拉羅。
的壽司好多款,味道亦都唔差;
生蠔都幾肥美,亦refill得好快;
的蟹腳好鹹,青口好食的;