2019-04-13 357 瀏覽
相處了5年多的同事,真有點不舍。他請我們吃午餐回禮。我們每人都叫了不同餐食。卡拜尼意粉:好大碟,老闆話越食越多,好似5餅2魚咁食。三文魚刺身扒配紫薯球:煎得好香,個皮勁脆,好好味,中間還是幼嫩粉紅色,所以不會煎到好乾,魚皮好香脆。紫薯球好足料,好好味。深海鱈魚扒配紫薯球: 皮煎得好香。但肉很厚但唔算油份很高,一般般。燒豬鞍扒配沙津:豬鞍很厚,雖然不鞋,但沒有配醬汁,所以有點乾!海蝦龍蝦汁意粉: 海蝦都好彈牙,意粉味道中規中矩。咖哩豬軟骨飯: 豬軟骨好淋,味也不錯。香煎胡椒雞扒配沙津:好大塊同香脆。需要改善地方:湯太細柸的但好足料,但叫左湯就要加錢加飲品,因為落餐時要同時要落埋湯或飲品先可加$6-7,如食食下先追加飲品要加$2x/柸。我地話咁貴, 問佢沒有水提供她說沒有,落單個個似老闆娘話叫我地過去隔離飲珍珠奶茶播!有生意都唔做,唔知這樣做她的用意何在?????
相處了5年多的同事,真有點不舍。

他請我們吃午餐回禮。

我們每人都叫了不同餐食。

卡拜尼意粉:好大碟,老闆話越食越多,好似5餅2魚咁食。

海蝦龍蝦汁意粉: 海蝦都好彈牙,意粉味道中規中矩。

咖哩豬軟骨飯: 豬軟骨好淋,味也不錯。

香煎胡椒雞扒配沙津:好大塊同香脆。

燒三文魚扒
豬軟骨