2023-03-09 96 瀏覽
今日喺銅鑼灣時代廣場嗰邊做完嘢,就同朋友兩個去咗呢度食中午飯。環境都係好舒服,而且第一次試吉列牛!😋😋開心😋😋🧡吉列牛定食 $148香港定食仲有芝麻醬豆腐、蕃茄仔沙律。當然最好食就係個吉列牛,因為佢有個好細嘅鐵板可以俾你慢慢燒佢,咁自己燒就可以唔使驚整得太硬,我就最鍾意呢個牛!🧡咖哩忌廉雞肉烏冬 $88呢個條件烏冬都係第一次試!個烏冬好好食!因為佢係堅堅韌韌嗰種烏冬,好有趙口!🧡Kobekyu 秘製蛋卷 $68呢個蛋卷係我朋友嘅至愛!我都覺得好好食呀!因為佢仲加埋芝士喺裏面,冇得輸!蛋上面仲有啲芝麻,令到成件事更加完美。🧡Citrus Ocean $38我本身都好鍾意飲梳打水,所以呢款其實係柚子蜜嘅梳打水,但佢仲加咗檸檬同埋薄荷葉,所以感覺就更加清新!如果喺銅鑼灣呢邊,又唔想食得太貴,呢度係一個幾好嘅選擇!👍👍

環境都係好舒服,而且第一次試吉列牛!😋😋開心😋😋

🧡吉列牛定食 $148

🧡咖哩忌廉雞肉烏冬 $88