2021-08-03
同朋友小聚,餐廳環境唔錯!平日晚餐時段傾吓計又唔會急住要人走。有好多特色手工啤酒,可惜食緊中藥調理身體,無得試下。而食物方面,選擇唔算非常多,但樣樣都係誠意十足!真材實料!🔸慢煮甜酒燴和牛面頰大大舊,一刀切落去超軟熟。脂肪肥油少,食落好軟腍,配合薯蓉👍🏻🔸香草蕃茄辣肉腸薄餅餅底比較普通,但配料豐富。值得一題薄餅上嘅沙律菜新鮮爽口,加上少少黑醋調味,就算有滿滿芝士,都唔會好膩🔸火焰德國鹹豬手上台後服務員會點火,形成火焰鹹豬手!影相後就幫我地切件。豬手味道剛剛好,唔會好鹹。豬皮超級香脆!仲會有d膠質癡口👍🏻🔸熱熔芝士薯條又有上台服務!薯條上台後服務員先會慢慢淋上澎湃嘅熱熔芝士。熱辣辣食入口,芝士愛好士一定大愛!總括🔹食物品質中上,份量都足夠3-4人分享。幾適合傾偈、食飯!
🔸慢煮甜酒燴和牛面頰
🔸香草蕃茄辣肉腸薄餅