2011-08-11
今日收工後, 相約一班好友一起共聚晚餐 因為本人之前也來過放題, 覺得價錢合理食物ok~自己也介紹朋友來過放題, 說沒介紹錯 多位友人也大讚抵食抵飲的放題 所以初時未決定好去那裡用餐, 一會兒有到過村上放題的朋友, 很快再次提出到「村上」的建議, 便即時打電話留位! (題外話完...)坐低冇耐, 有朋友未到, 我地邊點野食邊等~坐低唔洗半個鐘就已經成枱野食, 邊食邊等另外未到朋友, 而waiter都不時會清一清枱上空碟, 同埋有禮貌問清楚先收 基本上每次黎都會大部份食物都叫, 而一定會叫清酒, 因為味道對我黎講岩岩好!另外係中途/尾聲一定會叫個牛乳鍋, 因為個湯好好味又多材料, 依家仲可以另點材料加入鍋! 其他朋友到左之後再叫第2轉, 好快又成枱野食, 由頭到尾一直係到食野, 又有電視睇, 真食好岩一班朋友黎=)因為一直係咁食野同傾計, 同埋黎左咁多次, 所以今次冇為食物特登影相, 見諒 一定會再黎! 食到你食唔落!!! PS:希望花之戀可以好似以前咁, 多返D沙津醬就好啦!
因為本人之前也來過放題, 覺得價錢合理食物ok~
所以初時未決定好去那裡用餐, 一會兒有到過村上放題的朋友,
坐低冇耐, 有朋友未到, 我地邊點野食邊等~
坐低唔洗半個鐘就已經成枱野食, 邊食邊等另外未到朋友,
PS:希望花之戀可以好似以前咁, 多返D沙津醬就好啦!