2021-02-23
搬左入長洲之後, 我就成為左NO.11的常客 中意佢的環境同食物 價錢仲要好經濟👍🏽佢位於天后廟附近, 環境比碼頭果邊靜D 適合大家享受一個寧靜的早上☀️而家天氣仲好清涼 所以我中意坐出面 可以曬下太陽 又有微風的感覺除左環境, 食物方面都非常出色 呢度的早餐去到11:30 訓到11點都仲可以食到班戟早餐 $52呢度的早餐除左主食外, 都會配炒蛋, 香腸同沙律 份量非常足夠班戟一食就知係即叫即整 邊邊位好脆 但整體非常鬆軟配上牛油香同埋maple syrup 同連鎖快餐店的真係天壤之別炒蛋做得好好 唔會過熟 仲見到半熟的蛋液沙律都好有誠意 特別係個沙律汁 唔係普通的蛋黃醬/ 黑醋汁 我相信係自己調配的紅莓汁 食落帶小小酸 好清新牛油果蟹肉焗薯全日早餐 $128呢個全日早餐的份量十分大 岩哂大食有為除左上面提過的炒蛋同香腸 仲有sourdough toast 同埋焗蕃茄而主角牛油果蟹肉焗薯 真係好好好好好食!!!佢的焗薯同一般的不同 唔係原個薯仔拎去焗而係先挖出薯仔肉 加入蟹肉 再放返入薯仔入面焗令到薯仔好軟滑 而且每一啖都有蟹肉的鮮味 超勁量蟹肉 加上牛油果蓉 減低油膩感最後 呢度的咖啡
中意佢的環境同食物 價錢仲要好經濟👍🏽
佢位於天后廟附近, 環境比碼頭果邊靜D
適合大家享受一個寧靜的早上☀️
而家天氣仲好清涼 所以我中意坐出面
可以曬下太陽 又有微風的感覺
除左環境, 食物方面都非常出色
呢度的早餐去到11:30 訓到11點都仲可以食到
我相信係自己調配的紅莓汁
食落帶小小酸 好清新
牛油果蟹肉焗薯全日早餐 $128
呢個全日早餐的份量十分大 岩哂大食有為
而主角牛油果蟹肉焗薯 真係好好好好好食!!!
佢的焗薯同一般的不同 唔係原個薯仔拎去焗
而係先挖出薯仔肉 加入蟹肉 再放返入薯仔入面焗
最後 呢度的咖啡都好出色 強烈推薦大家都黎自己試下❤️❤️❤️