2022-10-07 51 瀏覽
😍😍好欣賞呢度既牆上掛飾畫作等, 尤其是其中有一併掛的一片片掛飾, 面上有著連接併列的文字, 很別緻及擁濃濃的台灣風!👍😋😋😋牛筋腩🐂撈麵啲牛筋腩蘊藏淡淡既牛肉味道,夠腍軟身又不乏有點咬口, 一流口感, 微微的肉汁,足料合格。麵方面又係勁正, 夠爽口彈牙, 加上特濃腩汁,好飲到忘我﹗加埋特級麻辣醬渣,搭上熱騰騰既牛筋腩, 不停地流住鼻水食到雪雪聲,燙親嘴都不理了,越熱越好味,無得頂呀﹗🤤😍😍酥炸雞扒🐔既味道不太重,調味既滷水汁都岩岩好,唔會過鹹,亦唔太油, 又夠惹味。咁岩俾我叫到最後一份就賣哂,酥脆皮薄嘅酥炸雞扒炸得金香可口,食完第一嚿就停唔到口,內裏嘅雞肉仲喺熱辣辣啖啖肉的,外脆內軟, 香脆可口, 每食一嚿都好滿足到口癮, 味道正宗, 整體都唔錯。🤩🤩🤤🤤🤤呢度既自家製麻椒油一向有料到,激辣又夠香,越食越想食,越食越起勁,天下無敵,食得過癮﹗❤️