2022-05-14 35 瀏覽
早前見朋友介紹就心思思拉埋男友去試!呢間外賣店主打媽媽的味道🥰希望食到家的感覺~驚喜點係個飯團超級足料!!!配搭都幾新奇完全冇諗過🤣我自己一個係食唔晒~好飽肚的!飯團款式超級多元化 而且仲有好多台式飲品 肥仔水哈哈😆😆不過飯團好健康用紫米代替!營養價值更高卡路里更低~新宿燒汁牛扒飯團🍙$38見到係推介之選之一入面有牛扒,沙律菜,油炸鬼,肉鬆等等~再配上沙律醬係超級神奇嘅配搭~有點像中餐配西餐🙂油炸鬼好突出!但係脆脆地有幾夾有啲似係漢堡包但係變咗飯團🤣芙蓉鹹蛋飯團🍙$33呢個就有啲似係食緊糭咁!鹹蛋味好突出(我自己好鍾意食鹹蛋黃☺️☺️)配料同上面嗰啲一樣只係轉左主菜黑糖珍珠奶茶🧋$26手作紅豆奶茶🥤$26阿杏飯團 旺角彌敦道585號富時中心地下3號舖#香港好去處#打卡#cafe#生活#小記錄#隨心一拍#相機先食#美食 #隱世cafe #hkcoffeeshop #hkbar #西式餐廳 #foodiehk #hkig #hkgirl #食好西 #西餐 #餐廳 #香港美食 #香港好去處 #甜品控 #拍拖👫#打卡#黃店#香港#景點#打卡熱點#外賣 #疫情下的生活 #兩人世界
早前見朋友介紹
就心思思拉埋男友去試!
呢間外賣店主打媽媽的味道🥰
希望食到家的感覺~
驚喜點係個飯團超級足料!!!
配搭都幾新奇完全冇諗過🤣
我自己一個係食唔晒~好飽肚的!
飯團款式超級多元化
而且仲有好多台式飲品
肥仔水哈哈😆😆
不過飯團好健康用紫米代替!
營養價值更高卡路里更低~

新宿燒汁牛扒飯團🍙$38
見到係推介之選之一
入面有牛扒,沙律菜,油炸鬼,肉鬆等等~再配上沙律醬
係超級神奇嘅配搭~
有點像中餐配西餐🙂
油炸鬼好突出!但係脆脆地有幾夾
有啲似係漢堡包但係變咗飯團🤣

芙蓉鹹蛋飯團🍙$33
呢個就有啲似係食緊糭咁!
鹹蛋味好突出(我自己好鍾意食鹹蛋黃☺️☺️)
配料同上面嗰啲一樣只係轉左主菜

黑糖珍珠奶茶🧋$26