2020-12-21 94 瀏覽
久違既岀城,忍唔住都要同男朋友岀去食下lunch放電😭工作太壓抑😭1點黎到,排佐4個字就入到,門口已經用紙揀好食咩,直上2樓坐~枱同枱之間都隔得遠,同都無安排到全院滿座都覺得食得安心🐷腱肉白蘿蔔王子麵(自選餸)試試啲湯底,唔係香港平時食開好濃好多八角味既滷水汁,唔係太杰同深色。王子麵幾特別,個人覺得有啲似福麵質地😂索曬啲滷水汁都幾好味👍🏻白蘿蔔就有小小失望唔係太入味🤔大腸大豆皮甜不辣鴨血冬粉(自選餸)冬粉即係粉絲,無咁索汁可以飲下湯👍🏻啲餸都正正常常係台灣食到既餸啦~不得不提佢每款餸都有成5-6舊但都係細細舊,加上麵唔係好多,好肚餓/大食既朋友可能唔夠食🤣水蓮菜($30) 期間限定水蓮菜係台灣特有既菜,第一次食🤣好似綠色既電線🤣🤣好特別既口感呀! 好爽脆又甜甜地,完全無渣👍🏻👍🏻推介綜合芋圓($28)食完以上既野唔係好夠喉仲叫多個甜品🙈有芋圓,珍珠同紅豆沙,連我呢個甜品控都覺得甜到甩牙😂😂食佐半碗就放棄佐,珍珠太多芋圓太小😂一路食一路聽住台灣歌手周杰倫,F4 ,不得不愛個啲n前年既歌係度估歌仔😂😂好想去台灣呀😭為食指數: 3/5性價比指數: 3/5推介指數: 3/5

🐷腱肉白蘿蔔王子麵(自選餸)

大腸大豆皮甜不辣鴨血冬粉(自選餸)

水蓮菜($30) 期間限定

綜合芋圓($28)

為食指數: 3/5
性價比指數: 3/5
推介指數: 3/5
2020-12-19
20 分鐘 (堂食)