2021-06-23 697 瀏覽
#pb食在大角咀台式文青寵物咖啡店🥰又係 @tinywhitedovy 出動嘅時候💕 我地個日去完Milk Bar 就去左大角咀呢間新開嘅文青咖啡店😍 去到竟然排左一陣隊就有位🤭 佢係一間寵物友善咖啡店 狗狗坐室內室外都得👍🏻 個日見到好多狗狗 超開心❤️.食物選擇唔多 只有4款主食、2款甜品 價錢$68-$98不等😋 飲品有咖啡、soda👍🏻 最欣賞係佢有毛孩Menu 狗狗都有份食🤪🔹花芝蛋吐司🥪佢有兩款吐司選擇😋 呢款入面有花生醬、四款芝士、炒蛋、菜🥰 唔好睇佢細細件 食半件都幾飽🤣 花生醬配芝士口感好豐富 鹹鹹甜甜😍 不過一個人食哂全份應該都幾漏🙈🔹這個是全日早餐❤️份量十足🤪 有兩塊多士、 牛油果、煙肉腸、炒蛋、大啡菇、沙律菜等😍 兩個人share食都冇問題👍🏻 味道不過不失 正常發揮😋🔹Hojicha Latte🐱貓貓拉花超可愛💕 配合寵物友善主題🐱🐶 焙茶味好濃 少少苦澀 不過口感幾滑👍🏻🔹Orange Brown Coffee☕朋友叫的 凍橙啡望落層次好靚🧡.整體食物質素唔錯 而且環境好文青 值得一去😍 有寵物嘅可以帶埋貓貓、狗狗黎幾開心🥰一浪大角咀利得街26號地舖
#pb食在大角咀
台式文青寵物咖啡店🥰