2022-07-11 157 瀏覽
早兩日約咗朋友仔去黃金海岸沙灘玩,佢之前,就去屯門市中心搵嘢食先!我哋揀咗想去最頂樓,食台灣嘢😍食飽飽先有力玩㗎嘛😝呢度主打食拌麵,媽媽就叫左個私房花雕雞拌麵,啲雞柳醃都入晒味,勁好食😋用埋啲酒汁伴麵,真係超正呀!呢到啲麵條好特別,不規則嘅邊邊,有助掛汁,令每一條面都掛滿汁醬🥰偽韓仔就叫左個車車造型既兒童餐🤩佢一見到車車餐盤,已經超級開心🥳選對的餐碟,真係可以吸引小朋友食多啲😝呢個照燒雞飯兒童餐,分量超多,拍得住一個普通成人餐嘅份量🤣偽韓仔麵食唔晒,佢仲附送飲品同埋沙律,仲有小食😅媽媽仲叫咗一個花枝丸同埋台式飲品,花枝丸非常彈牙鮮甜,好好食😋而荔枝綠茶,就係出面手搖店既質素,麵唔錯架🥳