2016-11-25 164 瀏覽
我梳乎蛋喜歡吃蛋,朋友皆知我心,知道有"好蛋"的地方會通知我,所以星期六又有好節目了。Coffeeholic 咖啡痴?我係 eggholic!咖啡品種齊備,甜酸苦辣都有,又幾好玩,有橋!我選擇了鹽味的喜馬拉亞海鹽焦糖拿鐵,原來都夾,鹹味在甘酸味的咖啡中突出。後來加多杯 Flat White,拉花很不同,奶香,但還是拿鐵好些。全日早餐與別不同,日本溫泉蛋、墨汁麵包、牛油果醬、旋風薯條,絕對是生面口!全部做得有心機,樣靚有內涵,配埋沙律及香橙,更加健康,當然我最欣賞隻蛋,有蛋味又夠滑,超正!慢煮是店之特色,梗要試,意大利燴小肋條,要煮三個小時,炆得實在真腍,入口實在太嫩,味道實的太好了,知道嗎?畫龍點睛的是隻溫泉蛋,令到牛肉更滑,合我意,真係好味,信我。朋友的香蕉巧克力奶昔,樣子得分,味道亦好。

Coffeeholic 咖啡痴?我係 eggholic!

朋友的香蕉巧克力奶昔,樣子得分,味道亦好。