2023-02-17 74 瀏覽
今次發現左一間可以慢慢享受既火鍋放題,有時間限制總要成日睇錶睇時間食得好唔自在,今次呢間正正唔受時間束縛之餘,仲可以品嚐多種食材同湯底,感覺非常吸引!餐廳最吸引之處有成19款火鍋湯底任君選擇,尤其用台式藥饍湯底較為熱捧,小弟推介藥饍椰子雞湯、藥膳花膠雞,杞子、紅棗等配料,有種養身既感覺。選擇左【台灣養生涮涮鍋吃到飽套餐】呢個最高級既套餐有齊極上Prime Grade霜降牛小排、Prime Grade安格斯牛麵團、美國SRF極黑和牛肩脊肉、西班牙伊比利亞黑毛豬、西班牙無激素雞豬肉片等 尊貴食材,慢慢享用細嫩唔同部位嫩滑既口感。飲品自助吧有各式各樣嘅飲料,特別推薦餐廳特製台式飲料:愛文芒果茉莉花茶、 黑糖冬瓜檸檬茶。想飲酒仲可以自費付款,連餐前白酒都可以自由選擇。環境方面寬敞乾淨,值得三五知己過嚟一試!#馬祖無限時台灣養生涮涮鍋📍旺角彌敦道628號瓊華中心11樓

選擇左【台灣養生涮涮鍋吃到飽套餐】

環境方面寬敞乾淨,值得三五知己過嚟一試!

#馬祖無限時台灣養生涮涮鍋
📍旺角彌敦道628號瓊華中心11樓